Boysens mysiga förmiddag.

God morgon kära blogg läsare!

Imorse vaknade jag upp på ett ypperligt bra humör, jag och mina goda vänner började dagen på Djurgården med en liten härlig promenad och sedan en brunch på Josefinas. Mycket trevligt! Vi var dock tvungna att abonera festvåningen för Jossan hade ju stängt sin vanliga restaurang. Det blev en väldigt mysig och dyr brunch, precis som vi gillar, hehe.

Sedan efter några glas Champange från -88 (ni kan ju gissa vad det var för skumpa efter som Tompan beställde in) så gick vi ut till bullen som stod och väntade. Färden till Cigarrummet var ganska obekväm må jag säga efter som vi inte fick den taxi som vi beställt... Fast allt blev ju bra när vi anlände!
Carl-Henrik beställde ett glas singel malt och en handrullad Corona som var en nyhet. CM den räven gick på den orginella och tog ett glas konjak och en Cohiba med mycket sandelträds doft. Jag och Tompan beställde varsin El Ray del Mundo Choix Supreme, eller som vi brukar kalla den, En kunglig feting, och varsit glas singel malt. 
 
Vi avrundade förmiddagen med en härlig promenad i hummlegården.

Det var allt från mig // XOXO Sylwester
Kommentarer
Postat av: En Sosse

asså vad är detta för någon jävla blogg ? detta är ju sjukt, att kalla os bidragstagare m.m ni är sådan där moderater som bara tror på pengar. Vill ni veta vad om e bättre än pengar ?

KÄRLEK OCH RESPEKT

2008-10-14 @ 15:04:14
Postat av: Henrik Af Gyllenhammar

HAHA vad är detta för sosse ?

går det inte att blockera att såna här bidragstagare inte kommer in på en högklassig blogg som denna . Men du sossejävel var vid white room innan kl. 23.30 kanske du kommer inXOXO Af Gyllenhammar

2008-10-14 @ 15:05:37
Postat av: Tompan

Sosse...Usch

2008-10-14 @ 17:56:30
Postat av: Lukas

haha rikingar, vad vet ni om pengar?

2008-10-15 @ 00:31:59
Postat av: Carl-Henrik

Pappa är pengar och pengar är bara papper?

2008-10-15 @ 00:57:04
Postat av: ...

de skönaste är att alla citat är från ffl. hitta på ngt eget om ni nu ska framstå som rika. moet absolut o laroy är ju inte direkt sånt man häpnar till av.taittinger belvedere o HK skulle ju kännas mer betryggande. bättring grabbar. bättring!2008-10-18 @ 03:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0